• This site is in Danish and English
  • © Copyright 2000-2022. All Rights Reserved. Lotte Kjoeller

Underground Art: Body language, fotografiets muligheder - 5 sept - 20 sept. Gallery Lk-kunst.dk, Copenhagen, DK 2020

Body language er en udstilling hvor kunstnere/fotografer sætter focus på den menneskelige krop og dens sprog gennem foto. Vi undersøger hvordan vi med den vidunderlige krop vi har kan tale uden ord og aflæse hinanden. Hvad sker der når vi som vores dominant fra kunstnersamfundet Esben Fog bytter mænd og kvinders rolle om? Kvinderne sejrer over manden. Havde det været mænd der sejrede over en kvinde havde det heddet sex. Nu er rollerne byttet om og i hans Manhunter er det kvinderne der jager. Fed humor eller girlpower?

I Barry Pringles tegnformelige numse er kropssproget blevet til et tegn - et kropstegn.

M. Flint arbejder med at tage nærbilleder med et kalejdoskopisk objektiv af kvindelige kønsorganer og blomster og det felt mellem yndigt og svulstigt hvor det pludselig bliver noget helt andet end pornografisk eller klinisk.

No names smukke kvindekroppe er æstetiske og smukke i alt sin enkelthed.

Lotte Kjøller maler der i mod men sætter foto af kroppe ind som et ekstra vindue i maleriet. Hvor går grænserne? Kan man lave ready made skulpturer, video og bemalede malerier og kalde det foto? Hvad er et foto? eR et gammelt familiefoto kunst?

 Vi vil undersøge fotografiets muligheder gennem foto, maleri med foto, ready made skulptur og video osv.

Kunstnerne er: fotograferne Esben Fog, Barry Pringle samt M. Flint, og "No name", samt Lotte Kjøller maleri med foto, video og readymade skulptur. Alt skabt af foto.

Galleri Lk-kunst.dk ligger på 

Bogholder Alle 66 kld tv, 2720 København.
Kun 7 minutters gang fra Vanløse metro st. eller 3 busstop fra Flintholm metro st med bus 10, 31, 22.

 

Opret din egen hjemmeside med Webador