• This site is in Danish and English
  • © Copyright 2000-2022. All Rights Reserved. Lotte Kjoeller

Light Windows 1-31 May 2024. Fly bird fly - Light art exhibition. Per Kirkegaard. by Lotte Kjoeller

Galleri Lk-kunst udstiller i atelierets vindue. Mine vindues installationer er blevet corona kult. Her kan man stå i sikkerhed og studere installationen uden den store smitterisiko.

 

Jeg Lotte Kjøller deltager i den internationale udstilling Light Windows på den internationale lysdag 16 maj. Jeg udstiller ved min installation fra 6-16 Maj 2022.  Vi sætter lysende kunst med hologrammer i vinduer.

 

Installationen i maj 2022  hedder Flyv Fugl Flyv  fordi der indgår elementer fra Søren Kirkegaarss bog "Blomsten på marken og fuglen i Himlen bl.a et hologram o.s.v. Kom lige før skumring og nyd synet imens solen står op eller går ned. Det er en installation der omhandler Kristen Filosofi. Så kom og se et hologram. 

 

6-16 maj Skabt  og ide af Kunstner Lotte Kjøller

 

Installationen kan ses i Gallery Lk-kunst vindue

6-31 maj 2022

Bogholder Alle 66 kl th

2720 Vanløse, Copenhagen, DK

 

Søren Aabye Kierkegaard (født 5. maj 1813, død 11. november 1855) var en dansk teolog og filosof. Kierkegaard regnes ofte som den største danske filosof og som grundlægger af eksistentiel teologi og en af de vigtigste åndelige filosoffer i moderne tid[1]. Han var en stærkt troende kristen tænker og skrev med det udgangspunkt både om teologi[2][3][4][5], metafysik,[6] etik[7][8] psykologi[9][10] og pædagogik[11].

Det er karakteristisk, at værkerne fra forfatterskabets første fase er udgivet under pseudonymer. I Efterskriften vedkender Kierkegaard sig samtlige sine værker. Ved hjælp af pseudonymerne lader han de teologiske, filosofiske og psykologiske temaer spille dialektisk mod hinanden på en måde, som har gjort ham til en af eksistensfilosofiens forfædre. Pseudonymerne har netop gjort, at forståelsen af hans værker blev op til "hiin Enkelte", fordi argumentationen "ikke" var fremført af Kierkegaard selv. Han udgav samtidig en række religiøse "taler", som blev samlet i 1845 under titlen Atten opbyggelige Taler. Han udgav dem under eget navn for at vise, at han først og fremmest opfattede sig selv som religiøs og kristelig forfatter. I den sidste periode – kirkestormen – kaldte han hele sit tidligere forfatterskab for “en digters politieklogskab“ der skulle gøre de mennesker, han nu angreb, nemlig præsterne, trygge, sådan som politiet gør det for at se dybere i tingene.[12]

Han betragtes også som en af den danske guldalders hovedpersoner.

Som modsætning til Jean-Paul Sartre og den ateistiske eksistentialisme benævnes Kierkegaard ofte som hovedkilde til eksistensteologien.

1. 6-16 may. Lotte Kjøller. Female touch. Rolling Stones Installation 1. 6.05.2022

Rolling Stones Installation Man

2. 16-31 may. dedikeret musiker Lars Frantsen. Male Touch. Rolling Stones Installation 2. 16.05.2022

Opret din egen hjemmeside med Webador