• This site is in Danish and English
  • © Copyright 2000-2022. All Rights Reserved. Lotte Kjoeller

August 2021: Vandrehallen Kunsthal og Annaborg: Rejsen med BKF kunstnere bl.a Lotte Kjøller., Hillerød

BKF Nordsjællands medlemsudstilling vil i år igen vises i Vandrehallen og på Annaborg:


Udstillingsperioderne vil være: 
 

I år har vi et tema: Rejsen

Jeg Lotte Kjøller vil udstille små photopaintings, skulptur fra en rejse til Finlands bjerge

 

Vandrehallen: 6. August - 5 September 2021 - Fernisering torsdag d. 5. August kl. 17-19

 

Vandrehallen inviterer til fernisering af BKFs Sommerudstilling 2021

Traditionen tro lægger Vandrehallen scene til et bredt og spændende udvalg af kunstneriske udtryk, genrer og motiver fra lokale kunstnere.

Sommeren fejres med åbningen af BKF Nordsjællands Sommerudstilling 2021, der i år afholdes i Vandrehallen og på Annaborg – Hillerøds to væsentligste kunstinstitutioner.

 

Hele 66 billedkunstnere deltager på dette års Sommerudstilling. Godt halvdelen vises i Vandrehallen, hvor vi præsenterer et alsidigt udvalg af de kunstneriske tendenser i Nordsjælland. Den kunstneriske bredde vidner om den store variation, som kendetegner kunstnerne i BKF Nordsjælland. Det er udstillingens ånd, at kunstværkerne skal kunne opleves uden forudsætninger, forhåndsviden og baggrundshistorier, hvilket også gør sig gældende i Vandrehallen. Sommerudstillingen er derfor ikke underlagt et fælles tema, men sigter i stedet efter en lokal forankring.

Både Vandrehallen og Annaborg er vigtige aktører, når det gælder billedkunsten i Hillerød og er med til at understøtte netop den lokale forankring. Det er derfor med store glæde, at vi præsenterer værker, der kan give Hillerøds kunstinteresserede publikum tankevækkende oplevelser.

 

Et overflødighedshorn

Alle udstillende kunstnere er medlemmer af Billedkunstnernes Forbund (BKF), der er Danmarks faglige organisation for mere end 1.500 professionelle billedkunstnere. Selvom kunstnerne på Sommerudstillingen blot repræsenterer et lille udsnit af BKFs medlemmer, så tager udstillingen pulsen på nogle af ideer, teknikker og stilarter, der hersker. Publikum kan derfor se frem til et overflødighedshorn af kunst. Malerier, skulpturer, kunsthåndværk, grafik og fotografier bliver udstillet i Vandrehallen. Sommerudstillingen er med andre ord en oplagt mulighed for at stifte bekendtskab med den lokale kunstscene og få udvidet sin horisont.

 

Info:

Vandrehallen holder fernisering torsdag d. 5. august kl. 17-19, hvor vi byder på et glas vin og godt humør. Åbningstalen ved Josephine Ernst forkvinde for BKF Nordsjælland samt Vandrehallens udstillingsleder Anders Kjær Rasmussen.

Udstillingsperiode: 6. august til 4. september 2021

 

Anders Kjær Rasmussen

Kulturformidler & udstillingsleder af Vandrehallen Kunsthal

Hillerød Bibliotekerne

Christiansgade 1

3400 Hillerød

Direkte tlf: 7232 5835

e-mail: akras@hillerod.dk

 

Annaborg: 12. August 2021 - 12. September  2021

Kære kunstinteresseret, nu er her endelig en formidabel chance for at se 51 kunstneres værker på ét sted.

Kom og se BKFs sommerudstilling 2021 med emnet "Rejsen" som fælles tema.
Her bliver der vist værker indenfor mange forskellige kategorier såsom maleri, grafik, foto, akvarel, tekstil, keramik, collage, blandform, skulptur og installation.
P.g.a. Covid19 vil der ikke blive afholdt en fernisering, men mange af kunstnerne vil være til stede i løbet af åbningsdagen:
Torsdag d. 12. august, kl. 12-16 på ANNABORG, Frederiksværksgade 2A, 3400 Hillerød. 
Udstillingsperioden er 12. august - 12. september. Torsdag-søndag kl. 12-16.