• This site is in Danish and English
  • © Copyright 2000-2022. All Rights Reserved. Lotte Kjoeller

Ned fra Væggene - Genskab kunsten med dit kamera. Nivaagaard Kunst / Art Museum, Nivå

I en tid, hvor kunsten er lukket ned, og vores tilværelse er begrænset, har vi brug for at tage nye livtag med såvel kunsten som hverdagen. Fotokonkurrencen NED FRA VÆGGENE – GENSKAB KUNSTEN MED DIT KAMERA opfordrer alle interesserede til at komme ud i naturens mange smukke landskaber, se nærmere på de menneskelige relationer og hjemmets betydninger – og bruge museets kunstsamling til at få et nyt blik på de små detaljer, der skaber store billeder.

Online galleri, dommerpanel og udstilling af vindere
Fotokonkurrencen finder sted fra februar måned frem til og med 2. påskedag den 5. april 2021, hvorefter alle indsendte bidrag bliver gennemgået af et dommerpanel bestående af billedkunstner Anette Harboe Flensburg og museumsdirektør Andrea Rygg Karberg.

Bidragene kan indsendes i hele perioden frem til 5. april, hvor Nivaagaards Malerisamling løbende vil vise et udvalg på museets Facebook og Instagram. Hashtag dit eget foto med #nedfravæggene #genskabkunsten #tableauvivant og lad dig inspirere af de andre deltageres bidrag på sociale medier samt i museets online galleri på hjemmesiden nivaagaard.dk, hvor et kurateret udvalg også bliver vist.

Fredag den 9. april bliver vinderne af 1., 2. og 3. præmien udnævnt med en videohilsen fra dommerne, der annonceres via museets nyhedsbrev, hjemmeside og sociale medier. Vinderne vil efterfølgende blive udstillet i Nivaagaards Malerisamlings havefoyer og indgangsparti til forårets udstilling ’En skønsom blanding’, der viser værker fra museets samling, som publikum ikke har kunnet opleve længe.

 

LOTTE KJØLLER HAR 5 VÆRKER MED

 

Mine billeder deltager nu i en konkurrence på Nivågård Kunstmuseum og de kan ses på deres hjemmeside: https://www.nivaagaard.dk/forside/fotoudstilling/

Vinder vi kommer vi op at hænge!