• This site is in Danish and English
  • © Copyright 2000-2022. All Rights Reserved. Lotte Kjoeller

sol i morgen – foråret kaster sig over os! en fødselsdagsudstilling i Cobrarummet ved Sophienholm, Lyngby 2012

I Maj 2012 udstiller jeg, billedkunstner Lotte Kjøller fra Vanløse i København maleri og Skulptur i Cobrarummet ved Sophienholm. Loftet i Cobrarummet er en kunstnerisk udsmykning udført af den internationale berømte kunstnergruppe COBRA. Loftet i Cobrarummet er en kunstnerisk udsmykning udført af den internationale berømte kunstnergruppe COBRA, som talte blandt andre Asger Jorn og Carl-Henning Pedersen. Loftet stammer fra kunstakademiets weekendhytte i Bregnerød. Loftet befinder sig nu ved Sophienholm omgivet af smuk natur. I disse fornemme omgivelser udstiller jeg her i foråret med temaudstillingen ”sol i morgen” med ny kunst på væggene og gulvet og forårsfornemmelser. Kom og se naturen, Cobraloftet og fin kunst og musik! Kom og nyd dagen, dans soldans og glæd dig med foråret - så bliver det sol i morgen. Det kan jo ikke ske for hurtigt - vel? Lotte Kjøller udstiller i Cobrarummet ved Sophienholm, Nybrovej 401, 2800 Kgs. Lyngby fra d.3 til d.13 Maj, 2012. Der er åbent tirs - søndag kl. 11 til 17. Tors 11-20. Mandag lukket.

FERNISERING:

 

Der er fødselsdags-fernisering Bededag d. 4 maj kl. 13 – 16.30, hvor solen skinner! Der vil blive holdt en særlig fest til ære for foråret med lidt til ganen, god kunst på væggene, og underholdning af Lars Frantsen, der vil give klassisk koncert på akustisk guitar. Der vil i dagens anledning være 10% rabat på alle Lotte Kjøllers kunstværker. På denne udstilling har billedkunstner Lotte Kjøller samlet sine værker inspireret af naturens landskab og planter samt menneskets samhørighed med naturen i separatudstillingen ”sol i morgen”. Det vil under udstillingen være muligt at købe et signeret eksemplar af den Amnesty International plakat med Lotte Kjøllers bidrag til Amnestys 100 års jubilæum 2011. Plakaterne findes kun i 60 eksemplarer og er derfor meget sjældne. De er signeret og nummereret så de bliver meget værdifulde. Plakaten koster 300 kr, hvoraf 50% går til Amnesty International, Denmark.

Billedkunstner Lotte Kjøllers malerier tager næsten altid udgangspunkt relationer. En del situationer foregår i naturen. Musik, leg og drømmesekvenser er skildret i flere af Lottes billeder. Lotte Kjøller har udført en række billeder, der omhandler menneskelig forvandling. Her forstået som både forvandling og forandring, dvs. menneskets evne til at forandre sig gennem livet. Dette ser man også i naturbillederne. Mennesket er eller har netop lige været der – som et levende element i billedet – og i stadig forandring. Dette skildres gennem motivet såvel som i farven. Farveholdningen er sprudlende og ekspressiv. Af og til anvendes guld og sølv som en glitrende understregning af bevægelse i direkte eller overført betydning. Se Lotte Kjøllers hjemmeside: www.Lk-kunst.dk.

KONCERT:
Lørdag d. 12 maj kl. 14 vil der være koncert med duoen Ballads&Blues også fra Vanløse. Ballads&Blues spreder hygge og højt humør og spiller et bredt repertoire med de ballader og bluesnumre, alle kender så godt fx. "Wonderful Tonight" og "On Broadway". Ballads&Blues blev grundlagt 2008, fik hurtigt og seriøst oparbejdet et repertoire, og har haft mange jobs allerede. De har spillet til både store og små arrangementer landet over - offentlige som private. De arbejder med engelsksprogede kopinumre - dog altid med eget arrangement. Se mere om duoen på www. Ballads-blues.dk

Vi ses! Hilsen Billedkunstner Lotte Kjøller Site: www.Lk-kunst.dk. Se min blog og nyhedsbrev:http:www.Lk-kunst.blogspot.com. Se mailisten, der får sendt Nyhedsbrevets indlæg:http://groups.google.dk/group/Lk-kunst_dk. Tilmeld/Afmeld Nyhedsbrev, opgiv din mail her: Lk@Lk-kunst.dk

Opret din egen hjemmeside med Webador