• This site is in Danish and English
  • © Copyright 2000-2022. All Rights Reserved. Lotte Kjoeller

Vinterbilleder af Lotte Kjøller vises i Odense
Lotte Kjøller udstiller en række spændende værker under temaet ”Vinterbilleder” frem til 7. november i Odense.
Lotte Kjøller, f. 1966 tager som altid udgangspunkt i menneskelige relationer. Her drejer det sig om at fokusere på emner hun selv forbinder med konkrete hændelser i vinterhalvåret som fx vintersolhverv, julen og sne. Men også mere abstrakte emner som mørke og lys, tro, rejser, leg og erotik optager hende meget.

Sprudlende farver og ofte drømmeagtige scenerier dominerer
Lotte Kjøller arbejder i billederne Hyrderne, Snowball og Solhverv med drømmeagtige scener i lyriske farver. Medens andre billeder som Cyklus, Korset , De vågende og Tropenat er mørke, komprimerede og ulmer af dramatisk glød. Der er forventninger og humor i flere af billederne fx kan fremhæves Venter, Butterfly, Cross og Løwen.

Vesterhavet/Sensuelle ordbilleder
Billedet Vesterhavet/Sensuelle ordbilleder er et maleri fra Lotte Kjøllers serie Livløber, malt over en digtsamling af samme navn. Maleriet er et selvportræt af kunstneren som ung. Der indgår et selvportræt såvel som et digt i billedet. Værket er suppleret af et eksemplar af bogen Sensuelle Ordbilleder, en illustreret digtsamling af flere kunstnere, der hver har bidraget med et eller flere erotiske digte med tilhørende illustrationer. Lotte Kjøllers digte og billeddigte har titlerne: Wave og Again. Bogens forside er malt og signeret af Lotte Kjøller. Pågældende forside er udført som collage i akryl og lak.

Dialogomvisning lørdag den 29.10. kl. 12.30
Udstillingens billeder kan ses hos Lauritz.com Odense, Kratholmvej 51, 5260 Odense S frem til og med mandag den 7. november. Mandag-fredag kl. 11-18. Lørdag kl. 10-14. Ligesom der kan bydes på værkerne hos www.Lauritz.com frem til og med den 7. november. Der afholdes dialog-omvisning lørdag den 29. oktober kl. 12.30 v. mag.art. Lise-Lotte Blom og kunstneren. Alle er velkomne.

Skrevet af: Lise-Lotte Blom, kunsthistoriker, mag.art.

Byde med her:http://www.lauritz.com/ItemList/ItemList.Aspx?STA=3&FText=lotte+kj%c3%b8ller+&LanguageId=1&DC=1&CPIn=0&ISz=0&PSz=30&PSzG=90&SO=3&ST=0&TTyp=0&TVal=0&FLId=1&FCId=1&LLan=False&New=0
Foto: Lotte Kjøller, f. 1966. Vesterhavet/Sensuelle ordbilleder. Akryl på lærred, 40 x 30 cm. Bog med erotiske illustrerede digte med tilhørende billeddigte af bl.a. Lotte Kjøller medfølger.

Vi ses! Hilsen Billedkunstner Lotte Kjøller Site: www.Lk-kunst.dk. Se min blog og nyhedsbrev: http:www.Lk-kunst.blogspot.com. Se mailisten, der får sendt Nyhedsbrevets indlæg:http://groups.google.dk/group/Lk-kunst_dk. Tilmeld/Afmeld Nyhedsbrev, opgiv din mail her: Lk@Lk-kunst.dk

Opret din egen hjemmeside med Webador