• This site is in Danish and English
  • © Copyright 2000-2022. All Rights Reserved. Lotte Kjoeller

”Change” af Lotte Kjøller og venner i Galleri STRANDGADE, Nexø på Bornholm 2009

Skal du til Bornholm, eller kender du nogen der skal til, eller bor på Bornholm?
- En bus fra København - lettere kan det ikke være!!!
I Galleri STRANDGADE, Nexø kan man midt i august se den flotte maleriudstilling ”Change” af billedkunstner Lotte Kjøller, og skulptur af Jeff Ibbo. Som gæst har de inviteret et nyt talent i skulptur Eva Kjøller C. Fælles for alle tre kunstnere er, at de bruger det levende menneske som erfaringsgrundlag, objekt og motiv. De alle fra København, men Lotte og Eva har aner på Bornholm, hvilket navnet Kjøller vidner om. Det er første gang de gæster Bornholm med deres kunst. Der er fernisering Lørdag d. 15/8 kl. 14 – 18, hvor kunstnerne vil være til stede. Der vil være en forfriskning på dagen, samt professionel underholdning med Lars på klassisk guitar.

Udstillingen hedder ”Change”, der på engelsk betyder forvandling. Forvandling fra et til noget andet. Samtidig ligger det i ordet ”change”, at det også betyder forandring. Menneskets forandring gennem livet; Altså vores evne til at ”forvandle” os, blive psykisk voksne, lære og modnes. Lotte Kjøller ræsonnerer over sine års forvandling med spændende maleri, litografi og skulptur, der udtrykker ”Change”. Forvandlingen af mennesket som næsten abstrakt figur i et univers, hvor transformationen sker. Stille eller som en eksplosion udstykkes forvandlingen i motiv og farve. Lotte Kjøller er medlem af Billedkunstnernes Forbund(BKF) og i Danmarks Forfatterforening(DF) som illustrator. Lotte Kjøller debuterede på Kunstnernes efterårsudstilling, Kbh i 1995, 96. I 1997 studerede hun på Ecole Des Beaux Artes, Paris. Efter opholdet i Paris blev Lotte antaget på Kunstnernes Sommerudstilling i 2000,01. Man kan smugkikke på Lotte Kjøllers hjemmeside: 
www.Lk-kunst.dk . Lotte deler galleri STRANDGADE med 2 andre kunstnere.

Jeff Ibbo er også medlem af BKF. I 1964 blev Jeff Ibbo optaget på kunstakademiet som maler hos Hjort-Nielsen. Han debuterede i 1968-71 på Kunstnernes Efterårsudstilling og Charlottenborgs for- og efterårsudstillinger. Først senere i sit liv begyndte Jeff at lave skulptur, som han viser dem i Galleri Strandgade. Jeff Ibbo´s skulpturer er også i forvandling, idet de er modelleret op ad lerets levende masse til fantasifulde figurer efter en speciel teknik, han selv har opfundet. Både Jeff Ibbo og Lotte Kjøller har nu udstillet mange meriterende steder både i Danmark og i udlandet. Jeff Ibbo´s hjemmeside er: 
www.offthewall.dk

Og med sig har de gæstekunstner Eva Kjøller C, der har talent. Hendes skulpturer er fantasifulde og søgende. Eva bruger både ler og træ, og hun arbejder både med skulptur og brugskunst. Eva har gået på Roskilde Kreative Daghøjskole, samt på mange kurser i keramik og trædrejeteknik. Hun har en håndværksmæssig uddannelse, som hun bruger, når hun skaber sin kunst, og er kunstner når hun skaber sit håndværk. Derfor kalder Eva sig multikunstner, da det dækker over begge evner. Evas hjemmeside da også: 
www.restaureringogkunst.dk

Galleri STRANDGADE ligger i Nexø, Bornholm og ”Change” er bestemt et besøg værd. Man kan se udstillingen i Galleri STRANDGADE, Strandgade 15, kld, 3730 Nexø. Udstillingen varer fra d. 15/8 – 20/8 2009. Galleriet er åbent mandag til torsdag kl. 16 – 20. Weekends kl. 14 - 18. Fredag lukket. Galleriets hjemmeside er: 
www.galleristrandgade.dk

Venlig Hilsen Galleri STRANDGADE og
Billedkunstner Lotte Kjøller
Atelier Lk-kunst.dk
Bogholder Allé 66 st th, 2720 Vanløse, Denmark
site: http://www.lk-kunst.dk/

Nyhedsbrev: Lk-kunst.blogspot.com
Mail: Lk@Lk-kunst.dk

Opret din egen hjemmeside med Webador