Lotte Kjøllers 43 års fødselsdagsudstilling i Copenhart Gallery 2009

Billedkunstner Lotte Kjøller viser nye malerier fra serien ”Change”.
I/du er velkommen til fødselsdagsreception i Copenhart Gallery på dagen fredag d. 30/1 - 09 kl. 15 – 18 hvor kunstneren er til stede. Der vil være en forfriskning, samt underholdning med Lars på klassisk guitar. I anledning af Lotte Kjøllers 43 års fødselsdag vil der være 10% på hendes kunst d. 30/1.
”Change” på engelsk betyder forvandling. Forvandling fra et til noget andet. Samtidig ligger det i ordet ”change”, at det betyder forandring. Menneskets forandring gennem livet; Altså vores evne til at ”forvandle” os, blive psykisk voksne, lære og modnes. Lotte Kjøller fejrer sine 43 års forvandling med en spændende udstilling, hvor alle værker udtrykker ”Change”. Forvandlingen af mennesket som næsten abstrakt figur i et univers, hvor transformationen sker. Stille eller som en eksplosion udstykkes forvandlingen i motiv og farve. Lottes ekspressive malerier fortæller altid en historie, og hun bruger en flot kolorit. Farver, der arbejder sammen, eller bevidst støder mod hinanden og mennesket. Disse nye værker udmærker sig ved at rummet og farverne, betyder lige så meget som det, at et menneske er motiv. Men stadig danner mennesket erfaringsgrundlag, objekt og motiv i disse værker.
Lotte Kjøller er medlem af Billedkunstnernes Forbund(BKF) og Danmarks Forfatterforening(DF) som illustrator. Hun debuterede på Kunstnernes efterårsudstilling i 1995, 96. I 1997 studerede hun på Ecole Des Beaux Artes, Paris. Efter rejsen blev Lotte antaget på Kunstnernes Sommerudstilling i 2000,01. Lotte har nu udstillet mange meriterende steder både i Danmark og i udlandet. Hendes værker er blevet antaget rundt om i verden på internationale censurerede udstillinger og muséer. Man kan smugkikke på Lottes flotte hjemmeside: 
http://www.Lk-kunst.dk/, hvor der findes en fyldig CV samt mere end 100 værker.

Man kan nyde Lotte Kjøllers værker i Copenhart Gallery, Carl Jacobsens Vej 16, opgang 26, 2500 Kbh. i Valby, ved Ny Ellebjerg S-st. i et spændende nyt galleriområde, der er opstået. Gå på opdagelse i bryggeriernes gamle industribygninger og se på ny kunst. Udstillingen varer hele Januar fra d. 2 – 31/1, 2009. Galleriet er åbent Tors til Lørdag kl. 12 – 17 eller efter aftale. Er du forhindret i at komme på fødselsdagen, er du velkommen til at besøge udstillingen til ferniseringen d. 2/1 kl. 15 – 18, eller på hvilket som helst tidspunkt i åbningstiden.

Velkommen til udstilling og reception!

 

Venlig Hilsen
Billedkunstner Lotte Kjøller
tlf: 38792824/23830717
site: www.Lk-kunst.dk
Mail: lk@lk-kunst.dk