Amnesty International plakatkonkurrence på Brandts Kædefabrik 2011-12

Deltagerplakaterne på Amnesty Internationalplakatkonkurrence 2012 der i blandt Lotte Kjøllers ovenstående plakat findes på en udstilling af konkurrenceplakater på Mediemuseet, i Kunsthallen Brandts Klædefabrik i Odense.

Udstillingen varer fra 10. december 2011 - 15. januar 2012

I anledning af Amnesty Internationals 50 års fødselsdag i 2011 udstiller Amnesty Danmark 50 internationale Amnesty-plakater på Brandts fra de sidste 50 år. Plakaterne er udvalgt og indsamlet fra Amnesty-afdelinger over hele verden, f.eks. USA, Japan, Grækenland og Tyskland. Plakaterne afspejler på meget forskellig vis Amnestys budskab gennem de seneste 50 år og blandt de mange kunstnere findes både prominente og ukendte. Blandt de berømte er f.eks. Picasso, Miró og Botero.

Udstillingen åbner den 10. december 2011, som er FN’s Menneskerettighedsdag. Udstillingen er åben til 15. januar 2012. Amnesty udstiller i år over hele verden – alle udstillinger åbner den 10.december 2011.

I forbindelse med åbningen arrangerer Amnesty en udendørs lystænding på Amfiscenen foran Brandts. Alle er velkomne til lystænding og åbning på Brandts i Auditoriet.

Der er fri entre til udstillingen.

Plakatkonkurrence – udstilling på Mediemuseet

Amnesty har i anledning af jubilæet udskrevet to plakatkonkurrencer for henholdsvis børn og voksne. De nominerede plakater bliver udstillet på Mediemuseet på Brandts. Præmieoverrækkelse finder sted ved åbningen den 10. december.

Vi ses! Hilsen Billedkunstner Lotte Kjøller Site: www.Lk-kunst.dk. Se min blog og nyhedsbrev:http:www.Lk-kunst.blogspot.com. Se mailisten, der får sendt Nyhedsbrevets indlæg:http://groups.google.dk/group/Lk-kunst_dk. Tilmeld/Afmeld Nyhedsbrev, opgiv din mail her: Lk@Lk-kunst.dk

Opret din egen hjemmeside med Webador