• This site is in Danish and English
  • © Copyright 2000-2022. All Rights Reserved. Lotte Kjoeller

Landskab 2011 med danske og italienske kunstnere i Portalen, Hundige

I 2011 fik jeg mulighed for at deltage i en udvekslingsudstilling, hvor først danske kunstnere fra Kunstnergruppen Cirklen udstillede italienske landskaber i Italien sammen med Italienere og senere skulle udstillingen vises her i Danmark. Det er blevet til en udstilling først i Det Italienske Institut i København og senere i det velrenomerede Portalen i Hundige. Et kæmpe sted der med sine mange kvadratmeter kan rumme rigtig mange landskaber. Selv har jeg en serie på 12 landskaber med.

Kom og se hvad alle vi kunstnere fra Cirklen og fra Italien har fået ud af det på hver vore helt egen måde på kunstudstillingen Landskab 2011. Det er en Europæisk udstilling arrangeret af Vladimir Voronin. Der er fernisering på udstillingen lørdag den 8.oktober kl. 14, og udstillingen kan ses til og med d. 13. november. Galleriets åbningstider er torsdag og fredag kl. 14 – 17, lørdag kl. 13 – 17 og søndag kl. 12 – 15. Ring før du kommer så du er sikker på at arrangementer ikke blokerer udstillingen på 43 97 83 00. Adressen er: Portalen, Portalen 1, 2670 Greve i Hundigecentret lige ved Hundige S-station.

Udstillerne er: Jeff Ibbo, Jette Botschinsky, Victori Friis, Peter Steen Haugan, Charlotte Hannmann, Josef Salamon, Bente Draiby, Viggo Bentzon, Lone Petersen, Eva Nedergård, Annelise Jarvis Hansen, Bodil Krogh, Mogens Høver, Vivian Bondy, N.Sergej, Vladimir Voronin og mig selv Lotte Kjøller samt de italienske kunstnere Dino de Simone, Paolo de Nevi, Giuseppe Mecconi, Marialuisa Sponga og Marie-Laure van Hissenhoven. Gå ikke glip af denne udstilling!


Vi ses! Hilsen Billedkunstner Lotte Kjøller Site: www.Lk-kunst.dk. Se min blog og nyhedsbrev:http:www.Lk-kunst.blogspot.com. Se mailisten, der får sendt Nyhedsbrevets indlæg:http://groups.google.dk/group/Lk-kunst_dk. Tilmeld/Afmeld Nyhedsbrev, opgiv din mail her: Lk@Lk-kunst.dk

Opret din egen hjemmeside med Webador