• This site is in Danish and English
  • © Copyright 2000-2022. All Rights Reserved. Lotte Kjoeller

Lotte Kjøllers fødselsdagsudstilling i Copenhart Gallery 2010

Jeg, billedkunstner Lotte Kjøller, viser nye malerier i seperatudstilling i Copenhart Gallery i Valby. I/du er velkommen til min fødselsdagsreception på min fødselsdag d. 30/1-2010 kl. 15-17 hvor jeg som kunstner og fødselar er til stede. Der vil være en forfriskning samt klassisk Guitar af Lars. I anledning af min 44 års fødselsdag vil der være 10% på min kunst d. 30/1.

Jeg er medlem af Billedkunstnernes Forbund(BKF) og Danmarks Forfatterforening(DF). Jeg debuterede på Kunstnernes Efterårsudstilling i 1995 og 96. I 1997 studerede jeg på Ecole Des Beaux Artes, Paris. Efter rejsen blev jeg antaget på Kunstnernes Sommerudstilling i 2000 og 01. Jeg har nu udstillet mange meriterende steder både i Danmark og i udlandet. Mine værker er blevet antaget rundt om i verden på internationale censurerede udstillinger og muséer. Man kan smugkigge på min store hjemmeside: www.Lk-kunst.dk hvor der findes en fyldig CV samt mere end 100 værker.

Man kan nyde min kunst i Copenhart Gallery i Valby 5 min. gang fra Ny Ellebjerg S-Station i et spændende galleriområde, der er opstået de sidste år. Gå på opdagelse i de gamle industribygninger og se på ny kunst. Udstillingen varer fra d. 28/1-13/2 2010. Galleriet er åbent Tors- til Lørdag kl. 12-17 eller efter aftale. Er du forhindret i at komme på min fødselsdag, er du velkommen til at besøge udstillingen til ferniseringen d. 28/1 kl. 15-18, eller på hvilket som helst tidspunkt i åbningstiden. Månedens anden kunstmaler er Cristina Egede. Egede og Kjøller har ikke ret meget andet til fælles, end at deres lærreder er firkantede. Udtrykket ”separat-udstilling” skal således tages helt bogstaveligt. Hvilket jo ikke forhindrer publikum i at få to gode kunstoplevelser – på samme dag og under samme tag. Med lørdag den 13.februar som sidste dag. Adr: Copenhart Gallery i Valby 5 min. fra Ny Ellebjerg st., Carl Jacobsens Vej 16, opgang 26, 2500 Kbh. Velkommen til udstilling og reception!

Hilsen Billedkunstner Lotte Kjøller

Site: www.Lk-kunst.dk
Se min blog og nyhedsbrev: http:www.Lk-kunst.blogspot.com
Se mailisten, der får sendt Nyhedsbrevets indlæg: http://groups.google.dk/group/Lk-kunst_dk


«   »